Det sker i Gram og omkring Duse Design.

Det sker i Gram og aktiviteter hvor Duse Design deltager.

Min butik og systue i Gram, har åbent hver onsdag fra kl. 14.00 – 18.00.

Du er velkommen til at komme på besøg uanmeldt i min åbningstid. Vil du hellere komme en anden dag, så send mig en besked og vi finder et tidspunkt.

 Udstillinger og messer.

Søndag den 9. april deltager jeg på kreativ messe i Kvaglundhallen i Esbjerg.

Lørdag den 20. maj og søndag den 21. maj deltager jeg på Gram Slots havemesse.

Lørdag den 3. juni og søndag den 4. juni deltager jeg på Koldinghus julemarked.

Lørdag den 4. nov. og søndag den 5. nov. deltager jeg på Gram Slots julemesse.

Lørdag den 11. nov. og søndag den 12. nov. deltager jeg på Gram Slots julemesse.

Lørdag den 18. nov. og søndag den 19. nov. deltager jeg på Gram Slots julemesse.

Lørdag den 9. dec. og søndag den 10. dec. deltager jeg på Koldinghus julemarked.

Historik & atmosfære i slotsbyen Gram.

Kom og besøg et af de flotteste steder i Sønderjylland. Når man kommer kørende nord fra eller syd fra, får man et helt unikt indtryk af byen med masser af historie og natur. Turen over broerne snor sig med vand på begge sider, samt en nu nedlagt vandturbine.

”Det er da vist charme af historie, når det er bedst”

Gå en tur i den flotte slotspark eller oplev fortiden på Gram Museum.

 I Gram er der et meget aktivt forenings- og erhvervsliv. Det er bl.a. handelsstandsforeningen der er arrangør af rigtig mange events og tiltag omkring og i byen. Tiltag hvor de forretningsdrivende er deltagende med særlige tilbud og events/konkurrencer.
Der er arrangementer i byen omkring jul, forår, sommer og efterår. Derudover er der et hav af arrangementer på Gram Slot. På Gram Slot bliver der arrangeret rigtig mange koncerter, med kendte og populære kunstnere. Der arrangeres messer med forskellige temaer, fordelt over året. Gram er en by som besøges af rigtig mange mennesker, det er en by hvor der sker noget.