Nyheder Duse Design

MAT fashion

Hvis der er noget MAT  helt sikkert har bevist siden det startede i 1988, er at hun elsker kvinder som de er. Ægte, autentiske, selvsikre, der springer indefra, men stråler overalt. Kvinden i MAT er den, der lever uden for standarderne, hvem ved, at det eneste modeikon, hun vil have, er sig selv, som ser livet med optimisme, fordi hun kan. For denne kvinde designer MAT tøj, der vil vise paletten af ​​hendes personlighed og kvindelighed.
Med indflydelse fra de seneste tendenser i hver sæson, men mest med vægt på den kvindelige krop, følger MATs samlinger sin kvinde i dag, fra morgen til aften, fra kontor til møder, fra drikkevarer med venner, til middag for to i sit hjem.
Hvorfor insisterer vi: Der er intet mindre end at være plus size.

Smashed Lemon

Smashed Lemon er et hollandsk modemærke, født i Amsterdam i 2007. Kendt for deres bemærkelsesværdige print og farverige designs, har de udviklet et stærkt og energisk look gennem årene. Designer komplette kollektioner, der viser både print og solide farver, og udviklet en stor spændvidde for hver kvinde, for at kunne kombinere det perfekte tøj til enhver lejlighed og humør! Fra en afslappet tøjstil til et fantastisk udseende har vi sørget for, at vores kollektioner omfatter, hvad den moderne kvinde i dag ønsker i hendes garderobe.

Med et kæmpe blik for de feminine detaljer og et strejf til den perfekte pasform, præsenterer vi tøj med stor priskvalitet i hver sæson.

Vores produkter afspejler vores kærlighed til kvinder og er designet til at gøre dig skinnende! Opdag din egen “smadret citron”!

Soulmate

Det danske tøjmærke Soulmate er på vej til Duse Design. Mærket henvender sig til den brede gruppe som ønsker sig smart og flot tøj til en overkommelig pris.

Janne K

Hørtøj i alle størrelser. Hørtøj til absolut rimelige priser.

Cat & Co

Tøjet fra Cat & Co henvender sig i mange henseender til den lidt yngre bruger. Det er tøj med mange spændende print og effekter.

Women Copenhagen

Nyt tøjmærke med smarte og spændende produkter til fornuftige priser. Women Copenhagen fremstiller tøj med spændende print og i flotte farver.

Design by AXL

En helt ny designer, Rikke Axelsen – som står bag dette produkt. Vi har i første omgang fået leveret nogle lækre plaider i 100% bomuld. Senere kommer der sengelinned til børn, med nogle rigtig flotte print. Vi er blandt de første butikker, som er med til at hjælpe denne nye designer igang på markedet.

Kjellerup Væveri

Kjellerup væveri er et gammelt anerkendt væverir som kun leverer produkter i absolut højeste kvalitet. De har en streng kvalitetsnorm for vævningen af deres produkter. Vi har fået et af deres produkter på hylden, nemlig puder. De er som nævnt af rigtig høj kvalitet og til en rigtig god pris. Tag et kig og lad dig inspirere. 

Dazzle Me – dansk produkt

Dazzle Me er et dansk produceret tøjmærke, som især kendetegnes ved masser af farver. Vi håndplukker de modeller som vi synes er spændende og flotte. Der vil løbende blive tilføjet flere modeller fra Dazzle Me.

La Lamour – nyt brand indenfor mode

Nyheder Duse Design er bl.a. denne kollektion, som er i min butik og på webshop. Kollektionen er fra det Hollandske firma LaLamour, som er et stærkt fremadstormende brand, som laver tøj med masser af farver. Tøjet er let og sidder dejligt løst, en rigtig dejlig, anderledes og smart kollektion. La Lamour er en søster kollektion til de meget populære Zand Amsterdam nederdele, hvilket også tydeligt ses i de forskellige designs og farvesammensætninger der bruges i dette brand.

Kollektionen er kommet til mig i marts 2017. Glæd jer over disse smukke kjoler/nederdele/toppe.