Nyheder Duse Design

Soulmate – Janne K – Cat & Co

Tøjet fra Cat & Co henvender sig i mange henseender til den lidt yngre bruger. Det er tøj med mange spændende print og effekter.

Women Copenhagen

Nyt tøjmærke med smarte og spændende produkter til fornuftige priser. Women Copenhagen fremstiller tøj med spændende print og i flotte farver.

Design by AXL

En helt ny designer, Rikke Axelsen – som står bag dette produkt. Vi har i første omgang fået leveret nogle lækre plaider i 100% bomuld. Senere kommer der sengelinned til børn, med nogle rigtig flotte print. Vi er blandt de første butikker, som er med til at hjælpe denne nye designer igang på markedet.

Kjellerup Væveri

Kjellerup væveri er et gammelt anerkendt væverir som kun leverer produkter i absolut højeste kvalitet. De har en streng kvalitetsnorm for vævningen af deres produkter. Vi har fået et af deres produkter på hylden, nemlig puder. De er som nævnt af rigtig høj kvalitet og til en rigtig god pris. Tag et kig og lad dig inspirere. 

Dazzle Me – dansk produkt

Dazzle Me er et dansk produceret tøjmærke, som især kendetegnes ved masser af farver. Vi håndplukker de modeller som vi synes er spændende og flotte. Der vil løbende blive tilføjet flere modeller fra Dazzle Me.

La Lamour – nyt brand indenfor mode

Nyheder Duse Design er bl.a. denne kollektion, som er i min butik og på webshop. Kollektionen er fra det Hollandske firma LaLamour, som er et stærkt fremadstormende brand, som laver tøj med masser af farver. Tøjet er let og sidder dejligt løst, en rigtig dejlig, anderledes og smart kollektion. La Lamour er en søster kollektion til de meget populære Zand Amsterdam nederdele, hvilket også tydeligt ses i de forskellige designs og farvesammensætninger der bruges i dette brand.

Kollektionen er kommet til mig i marts 2017. Glæd jer over disse smukke kjoler/nederdele/toppe.