Nyheder Duse Design

MICHA

Micha er et stærkt dansk brand der har mere end 85 års erfaring indenfor tøj til kvinder og har eksisteret siden 1932. Micha startede oprindeligt med at producere strik på fabrikken i Herning. Siden da har mærket været i rivende udvikling og har nu en masse linier der både omhandler t-shirts, bukser, shorts, nederdele, kjoler, bluser, skjorter og selvfølgelig stadig masser af strik m.m.. Micha er kendetegnet ved at man kan få vores tøj i en masse skønne farver, der følger tidens trend og tendenser. Kollektionerne kommer i butikkerne 4 gange om året, så forbrugeren hele tiden kan blive inspireret og holde sig opdateret med modens nyeste tendenser indenfor mode. Vores størrelsesskala går fra 36 til 48, hvilket giver vores kunder en unik mulighed for, at man kan blive klædt moderigtigt på uanset størrelse og facon.

Micha designes i Danmark. Vi går meget op i kvalitet og det er også dette, der blandt andet kendetegner vores stærke brand. Tøjet er designet til at kunne holde længe og vores designer rejser rundt i verden for at blive inspireret til vores flotte kollektioner og finder de bedste materialer og print der passer netop til den kollektion som hun skal designe.

BEST BASIC

Hos Micha har vi både en ”Trend” og en ”Basic” kollektion. Vores Best Basic kollektion består af et stort udvalg af t-shirts, strik og toppe i aktuelle modeller, og altid i sæsonens farver.
Konceptet gør det nemt og hurtigt for vores bevidste forbruger at finde lige netop den nye top hun står og mangler i sæsonens nye farver.

Alle overdele fra denne kollektion findes fra S til XXL og enkelte styles op til XXXL.

Drys Denmark/Define

Drys er et dansk brand, som har været en del af den danske modebranche siden 2008, hvor brandet blev lanceret under virksomheden Drys Denmark, som også fører søstermærket Define. Drys Denmark blev skabt i 2000, hvor Per Henriksen overtog designvirksomheden Repeat og gav den nyt liv ved at ændre navnet. Per Henriksen lancerede nye dametøjskollektioner, som skulle ramme nye segmenter af modebranchen med unikt dametøj. Drys/Define er 2 lækre brands med tøj i god kvalitet, som du vil få glæde af langt frem i tiden. Drys/Define tilbyder eksklusivt og sofistikeret dametøj til den alsidige og modebevidste kvinde, som ikke er bange for at tilføre sin stil en ny dimension. Den nye dimension opstår i samspillet mellem det sofistikerede og elegante look og den rå attitude, som tøjet tilføres via de mange lækre detaljer. Dametøj fra Drys/Define kendetegnes ved toppe, bluser, kjoler, nederdele, jeans, shorts, jakker og strikvarer, som alle er tilført unikke og spændende detaljer i tråd med filosofien bag Drys/Define. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen.

KAFFE

PERSONLIGHED
Kaffe giver den naturlige feminine kvinde en moderne skandinavisk stil.
Kollektionerne består af tidløse klassikere med smukke feminine detaljer.
Vores fantastiske stoffer, pasform og alsidige stilarter tilbyder et ubesværet og raffineret look.

Brandværdier
NATURLIG Kvindelighed / moderne skandinavisk stil
en ubesværet og raffineret look / tidløst og CLASSIC / smukke detaljer
STOR STOF og passer / VERSATILE STYLES

Tim & Simonsen

Tim & Simonsen blev grundlagt i Vejle i sommeren 2012 af Annette Timmermann og Annette Simonsen. Der blev fra begyndelsen lagt vægt på egne designs og gode, holdbare produkter, som vi selv gerne ville eje. Annette Simonsen kom med en baggrund indenfor bl.a. sko, og netop denne viden blev en af grundstenene i vores virksomhed, som i dag producerer sandaler, sneaks, sko og støvler til kvinder i både Spanien, Italien og Bulgarien. Tasker, punge og bælter er også fra begyndelsen blevet designet og produceret i Indien med en skarp kvalitetskontrol, der sikrer at alle Europæiske standarder overholdes. I 2015 fik vi på en af vore mange rejser til Italien øjnene op for de mange fordele ved mikrofiber, og vi begyndte så småt at designe vore egne styles i toppe, så vi i dag med stolthed står med en stor kollektion af forskellige toppe, underkjoler, leggings og trusser i mere end 30 forskellige farver til ekspres levering ud til de danske butikker. Alt produceret i EU og Öko-tex certificeret.