Kurv og strikketøj - Kirsten Døssing

kirsten%20døssing(2)Om Duse Design

Duse Design: Det er en Webshop i Gram, Sønderjylland. I Webshop kan du købe tøj i alle mulige farver og farvesammensætninger. Mit fokusområde er at tilbyde spændende tøj med farver, til kvinder i alle størrelser. Du kan købe alle mine produkter på Webshop. Udover spændende tøj i alle mulige farver og modeller, har jeg også mange spændende accessories. Du kan på min Webshop finde tøj fra kendte mærker på markedet, og du kan også finde mine egne DUSE modeller.

Hvem står bag Duse Design?

Det gør jeg Kirsten Døssing. Jeg er børnehaveklasseleder og arbejder i Folkeskolen. Sommeren 2015 opstartede jeg syværksted og butik i mit hjem i Gram. Jeg har altid haft interesse for at sy og kreere spændende tøj. Jeg er autodidakt syerske og designer, jeg går på forskellige kurser for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden og samtidig få sparring med andre kollegaer.

Mine 4 børn er nu blevet så store, at jeg har fået tid og overskud til at gøre min drøm til virkelighed. Jeg startede med at købe 2 nye og gode maskiner og har siden købt yderligere, således at jeg nu har 4 gode maskiner i mit syværksted. Jeg startede med at sy flere forskellige modeller og derefter en intensiv markedsføring på bl.a. Facebook og Instagram. Det har nu resulteret i at jeg har fået rigtig godt gang i min forretning. Der er nogle af mine modeller som der har været meget focus på, og dem producerer jeg selvfølgelig i stor stil. Jeg introducerer ind imellem også nogle nye designs for at afprøve markedet og interessen. 
Det er meget den klassiske og enkle mode, jeg arbejder med, men gerne med et tvist og/eller en lækker detalje. Stoffet og forarbejdningen skal være i en god kvalitet. Tøjet skal gerne kunne holde i lang tid. Da det er klassisk, følger jeg ikke moden bogstaveligt. Jeg finder ideer der er gode til forskellige kvinder, om du er slank eller kraftig, høj eller lav. Dette er vigtigere for mig, end moden.

Tøj til kvinder

Vi finder det rette look til dig, både med og uden curver, skal du selvfølgelig se smart ud i tøjet

Min største mission med tøj til kvinder er at sælge og producere smart og stilfuldt tøj, til piger i alle størrelser. Mine indkøbte kollektioner er med glade og festlige farver, og jeg sætter en ære i at hjælpe kvinder i alle størrelser, også dem med kurver, til at have mulighed for at klæde sig smart og stilfuldt. Hos mig vil du også ofte kunne finde tøj der er produceret under Fair Trade aftaler. Jeg har også økologisk tøj på min webshop.

 
Jeg samarbejder med andre butikker og virksomheder i Gram og omegn. I byen er der bl.a. Gram Gaveshop, en spændende butik med brugskunst, gave artikler, vin og andre specialiteter.