/Plus Size tøj
Plus Size tøj 2017-12-05T13:10:22+00:00

Plus Size tøj

DUSE design er stedet for dig der leder efter Plus Size tøj. Vi har tøj i alle størrelser, og vi leder konstant efter spændende tøj med farver. Vores mål er at kræse om vore kunder uanset hvilken størrelse du er. Vores fokus er at tilbyde tøj fra kendte mærker af god kvalitet, samtidig har vi også et mål om at finde nye tøjmærker som matcher den kvalitet som vi gerne vil stå inde for.

Plus size tøj?

Der er mange spørgsmål som for eksempel: Hvad er plus size? Hvilke størrelser er plus size? Betyder plus size det samme som “store størrelser”? Er det kun tøj til store kvinder / piger? Og mange flere.

Plus size er størrelserne 42 til 56 – og det er altså ikke os, der har bestemt, at det er plus size! I vores øjne er alle størrelser gode størrelser – og curvede piger og kvinder er jo altså også bare dejlige! Derfor har vi tøj i store størrelser – eller plus size om du vil – i vildt lækkert design. Modetøj er da ikke forbehold tynde siv, vel?

Det er for eksempel mærker som Adia, Ciso, Gozzip og Studio, vi er glade for at vise dig her. Og det er altså tøj, der bare er perfekt til store kvinder / piger, altså os med kurver. Tag selv et kig herunder – vi har delt det hele op for dig, så det er nemt og overskueligt:

Vi har en fysisk butik i centrum af Sønderjylland, og vi har en Webshop så du nemt kan handle online. Vores Webshop er altid opdateret med aktuel lagerstatus.

Hos DUSE design finder du tøj til kvinder, herunder kjoler, tunika, toppe og spændende nederdele. Vi har også mange spændende accessories som smykker, tørklæder, puder til hjemmet, kurve og tasker, samt mange andre unika. Vi har mange Fair Trade og økologiske produkter. Vores butik er et besøg værd, især for dig som bliver inspireret af glade farver.

Plus size tøj.