Kurv og strikketøj - Kirsten Døssing

kirsten%20døssing(2)Om Duse Design

DUSE Design er en lille spændende tøjbutik i Gram, Sønderjylland. I butikken kan du købe tøj i alle mulige farver og farvesammensætninger. Mit fokusområde er at tilbyde spændende tøj med farver, til kvinder i alle størrelser. Du kan købe alle mine produkter både på Webshop og i den fysiske butik. Udover spændende tøj i alle mulige farver og modeller, har jeg også mange spændende accessories. Du kan på min Webshop finde tøj fra kendte mærker på markedet, og du kan også finde mine egne modeller.
Hvem står bag DUSE design? Det gør jeg Kirsten Døssing. Jeg er børnehaveklasseleder og arbejder i Folkeskolen. Sommeren 2015 opstartede jeg syværksted og butik i mit hjem i Gram. Fra den 1. juli 2017 er systuen og butikken flyttet i lejet lokale, i Grams midtby. Jeg har altid haft interesse for at sy og kreere spændende tøj. Jeg er autodidakt syerske og designer, jeg går på forskellige kurser for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden og samtidig få sparring med andre kollegaer.
Mine 4 børn er nu blevet så store, at jeg har fået tid og overskud til at gøre min drøm til virkelighed. Jeg startede med at købe 2 nye og gode maskiner og har siden købt yderligere, således at jeg nu har 4 gode maskiner i mit syværksted. Jeg startede med at sy flere forskellige modeller og derefter en intensiv markedsføring på bl.a. Facebook og Instagram. Det har nu resulteret i at jeg har fået rigtig godt gang i min forretning. Der er nogle af mine modeller som der har været meget focus på, og dem producerer jeg selvfølgelig i stor stil. Jeg introducerer ind imellem også nogle nye designs for at afprøve markedet og interessen. 
Det er meget den klassiske og enkle mode, jeg arbejder med, men gerne med et tvist og/eller en lækker detalje. Stoffet og forarbejdningen skal være i en god kvalitet. Tøjet skal gerne kunne holde i lang tid. Da det er klassisk, følger jeg ikke moden bogstaveligt. Jeg finder ideer der er gode til forskellige kvinder, om du er slank eller kraftig, høj eller lav. Dette er vigtigere for mig, end moden.
 
Jeg lægger rigtig meget vægt på kvalitet i det arbejde jeg udfører, og jeg vil gerne give mine kunder en rigtig god oplevelse når de handler hos mig.
Jeg samarbejder med andre butikker og virksomheder i Gram og omegn. I byen er der bl.a. Gram Gaveshop, en spændende butik med brugskunst, gave artikler, vin og andre specialiteter.