tøj og tekstil produkter

Tøj til kvinder

Min tøjbutik/værksted arbejder med tøj og tekstil produkter til kvinder og er helt sin egen – det er unikke produkter lige fra det jeg selv fremstiller i mit eget syværksted og til indkøbte varer/accessories. Jeg forhandler farverige produkter og gerne Fair Trade produkter. Mine egne produkter er unika, kun fremstillet i ganske få eksemplarer. Det er håndklippet stof syet af mig selv, i udvalgte kvalitetsstoffer og med særligt udvalgte knapper. De produkter jeg køber ind til butikken finder jeg på forskellige messer, og jeg går efter lækre og farvestrålende designs, som jeg synes kan passe ind til mine egne kreationer.

Egne unika: Kjoler – jakker – skjorter – nederdele – cardigan – bluser – bukser. Disse produkter bliver lavet helt fra bunden af, med tegning af mønster, klipning af stof og syning, for til sidst at stå med det færdige produkt i hånden.

Kjoler: Super flotte og farverige kjoler syet i økologisk bomuld. Kjolerne kommer fra Lien & Giel i Holland, som har ladet sig inspirere af klassisk design og folklore. Derudover har vi mange andre flotte, farverige og spændende kjoler, fra andre designere.

Kurve & tasker: Håndflettede Fair Trade produkter lavet af elefantgræs. Kurvene er designet af smykkedesigner Pernille Bûlow, og bliver fremstillet i Ghana.

Nederdele: Smarte og farvestrålende 4-i-en Fair Trade nederdele, fra Zand Amsterdam, som er fremstillet i Indien. Det unikke ved disse nederdele er at der kun findes èn af hver model, der er ingen “søsternederdele”, og samtidig får du en nederdel, hvor både forside og bagside er flotte og pæne

Strømpebukser: Holdbare og iøjnefaldende strømpebukser og leggings i mange farver, fra Pamela Mann i England. Pamela Mann fremstiller strømpebukser i de flotteste og hotte farver.

Hækle & Strikke KitVil du have håndarbejdskit i Dansk verdensklasse, så er Gohandmade lige noget for dig! Hos Gohandmade gør man tingene lidt anderledes. Nogen vil kalde os nørder,fordi vi har arbejdet særdeles grundigt med at tilføre vores kollektion ”that special something”. Vi har ønsket at skabe en kollektion som er unik og i en høj kvalitet, og samtidigt har det også stor betydning for os, at vore produkter kan sælges til fordelagtige priser. Det er vores store ønske, at du også vil synes, at vores håndarbejdskit er noget helt særligt og kan overgå dine vildeste forventninger.

Tørklæder & Sjaler: Flotte og stilfulde tørklæder i naturmaterialer, udviklet efter Nordisk design. Tørklæder i bomuld og silke.