//Fair Trade Nederdele – Zand Amsterdam
Fair Trade Nederdele – Zand Amsterdam 2017-10-08T08:39:05+00:00

Fair Trade nederdele

Flotte og smarte Fair Trade nederdele, iøjnefaldende og anderledes vendbar nederdel, fra Zand Amsterdam.

Køb dem i min webshop.

Zand Amsterdam er bygget på en god ide og et brændende ønske om at leve en drøm ud i livet. Det unge team af designere bag brandet, har en vision om at bringe farve ind i livet ved hjælp af disse skønne nederdele. Designerne udvikler hele tiden nye designs og gør brug af forskellige materialer, blandt andet: Hør, Jersey, Uld, Fløjl og Bomuld, som sammensættes i et væld af skønne farver.

Fair Trade Nederdele laves også til børn og Zand Amsterdam KIDS er en populær gaveide til piger fra 4 til 7 år. Nederdelenes unikke one-size-fits-all koncept medvirker til, at nederdelen kan vokse med barnet/voksen. Nederdelene produceres 100% Fair Trade i Indien. Designerne bag brandet har et stærkt ønske om at skabe arbejdspladser i de lokale områder i Indien, og garanterer at de ansatte skræddere får en timeløn, som er 3 gange højere end andre, som ikke arbejder under Fair Trade forhold. Ønsket om at skabe en god vækst og forbedre levevilkårene for samfundet er i højsædet.

Zand design.

De forskellige designs er unikke, og derfor er du sikker på, at du ikke møder nogen i en nederdel magen til din. De forskellige kombinationsmuligheder giver dig forskellige looks lige som du føler for. Fair Trade nederdelene er fremstillet i glade farverige mønstre og print. Nederdelene kan selvfølgelig også kombineres med hinanden på den måde at bærestykket kan lynes af og sættes på en helt anden nederdel, og tasken som er aftagelig kan også byttes med en anden, hvilket giver et væld af nye muligheder for at sammensætte dit look efter eget ønske, hvis du har mere end èn nederdel. Nederdelen fra Zand Amsterdam fungerer som en slå-om nederdel, der er vendbar, og der er print på begge sider. Det er 4 – i – èn nederdel som er trendy, et sikkert hit året rundt. Nederdelen lukkes og reguleres med trykknap og lynlås.

 Størrelsen går fra 34-54 fordelt på forskellige modeller. Der er en nederdel til enhver kvinde og uanset hvilken størrelse du bruger, kan du få en smart nederdel.

Jeg har nederdele på lager i følgende stoffer: Bomuld – Hør – Uld – Fløjl.