//Unika hørtøj til damer
Unika hørtøj til damer 2017-12-05T17:31:16+00:00

Unika hørtøj til damer

Unika hørtøj til damer, bomuldstøj, lærredstøj og hvad du ellers tænker på, det syr jeg mine modeller i, og du kan købe dem i min webshop.

DUSE modellerne er udviklet efter egne tanker og ønsker, om lækkert tøj og smart tøjstil til enhver kvinde, uanset størrelse.

Det der kendetegner mine DUSE modeller er, at det er løst og afslappende tøj, i en stil således det er anvendeligt til både hverdag og fest, hvor kjoler i hør er rigtig flot.

Systue

Jeg syr tøj til damer, og uanset hvilket stof du helst vil bruge til beklædning, så syr jeg det gerne for dig. Min egen favorit er hør, dette naturmateriale besidder så mange gode naturlige egenskaber, og så synes jeg at hørtøj bare er flot og det bliver flottere og flottere, jo mere tøjet bliver anvendt. Dette er dog ikke nogen hindring i at anvende andre materialer også, som kan være ex. bomuld, jersey ell. andet, så syr jeg også dette.

Det der er specielt for mine modeller er, at jeg laver dem individuelt til hver person efter mål. Der er mange kvinder som ikke føler sig helt tilpas i en standard størrelse, og her er det at jeg har mulighed for at tilbyde en unik vare, som er tilpasset nøjagtig den krop som skal bruge den.

Speciale

Jeg har specialiseret mig i at lave dem til kvinder, hvad enten du er stor, mellemstor eller mindre. Jeg er selv en person som ikke passer i standard modeller, og derfor synes jeg også, at de større piger skal have mulighed for at klæde sig smart.